۸ تیر ۱۴۰۵، ۱۴:۱۶
۰
۰

مجری برنامه جام ۲۶ با استقبال (!) از انتقادهایی که شنیده بود، بار دیگر منتقدان را به آدرسی غیراخلاقی ارجاع داد و اشاره دو هفته قبلش را یادآوری کرد.

میثاقی دوباره ترانه محبوبش را یادآوری کرد

به گزارش خبرورزشی، به نظر می‌رسد محمدحسین میثاقی از انتقادهایی که درباره ادبیات و اشارات سخیفش گرفته بود خوشش آمده و راه برخی بلاگرهای اینستاگرامی را می‌رود که بدنامی را برای بیش‌تر دیده‌شدن انتخاب کرده‌اند.

او که در پخش زنده برنامه شنبه‌شب درباره خوش‌حالی شجاع خلیل‌زاده با آن عینک ویژه صحبت می‌کرد، گفت: برایش کلی میم درست می‌کنند اما من امیدوارم این شادیِ چندثانیه‌ای را تا آخر عمرش داشته باشد.

مجری برنامه جام ۲۶ ادامه داد: اتفاقا خیلی هم خوش‌حالیِ باحال و خوشگلی بود؛ فقط قسمت نبود و آن چندسانتی‌متر جلوتر بودنِ پایش کار را خراب کرد. آن‌هایی که برایش این‌چیزها را می‌سازند، همان جاخالی‌هایی هستند که قبلا گفتم!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها